Så här handlar du.

  1. Gör din beställning i butiken.
  1. Frakten är beräknat efter vikt och mått  på dina varor, du betalar alltså inte mer än vad det kostar. Det tillkommer ett mindre tillägg för emballage och packning som är inräknat i din fraktavgift.
  1. För att avsluta ditt köp och betala godkänner du rutan för GDPR, köpvillkoren och väljer betalsätt. Fyll i dina uppgifter och var noga med att kontrollera din beställning.
  1. Har du några speciella önskemål som färg eller liknande skriver du detta i avsedd ruta i kassan.
  1. Det finns tre betalsätt att välja bland. Swish, paypal och kortbetalning. Vid beställningar över 75kr har du även möjlighet att välja Billmatefaktura. För faktura  betalningar tillkommer en extra avgift. För att betala med paypal behöver du inte ha ett konto hos dem.
  1. När du gjort din betalning  får du en bekräftelse i din mail. I detta mail får du även ett kvitto/faktura. Har du redan betalat kan du bortse från fakturan. Om du inte fått en bekräftelse från Symedmig så titta först i din skräppost. Om den inte finns där så skicka ett mail eller ring.
  1. När du beställt digitala symönster går du efter betalning in på checkoutsidan som du hittar överst på sidan bland de andra länkarna. Där  hämtar du dina mönster själv för nedladdning. Om jag inte ser att du har hämtat dina mönster så skickar jag ett mail.
  1. Ditt paket skickas samma eller nästkommande vardag, vid många beställningar kan det dröja längre. Mitt mål är en  leveranstid på max 1-3 vardagar.
  1. Symedmig skickar med postnord eller DHL. Det är bara större paket som kan spåras och får ett sändningsnummer. Mindre paket skickas som varubrev direkt i din låda.
 1. När ditt paket är klart att skickas sänder jag ett mail att det är på väg och ett eventuellt sändningsnummer. Här kan du läsa om köpvillkor och returer.
 2. Gå gärna in igen hos mig och gör en recension om din vara. För att recensera Symedmig och din kundupplevelse svarar du på trustpilots mail som kommer 14 dagar efter köp.

Se även köpvillkor innan du handlar.

Hantering av personuppgifter.

Tack för din beställning och välkommen åter.

Camilla Sybyrån/Symedmig