Så här handlar du.

 1. På startsidan klickar du på bilden för respektive kategori, och kommer då till en sida där du ser dess varusortiment.
 2. För att återgå till startsidan och övriga produkter klickar du på butik, under butikens namn näst överst på sidan.
 3. För att välja dina varor klicka på “lägg i kundvagn”.
 4. När du valt dina produkter går du till varukorgen. Du kan alltid fortsätta handla för att senare återgå till din kundvagn. I  kundvagnen ser du pris, moms och frakt. Underst är det totala priset.
 5. Frakten är beräknat efter vikt och mått  på dina varor, du betalar alltså inte mer än vad det kostar. Det tillkommer ett mindre tillägg för emballage och packning som är inräknat i din fraktavgift.
 6. För att avsluta ditt köp och få dina varor hemskickade går du till  kassan där fyller du i dina uppgifter som namn och adressuppgifter. För att avsluta och betala godkänner du rutan för köpvillkoren och väljer betalsätt. Kontrollera din beställning
 7. Har du några speciella önskemål som färg eller liknande skriver du detta i avsedd ruta.
 8. Det finns tre betalsätt att välja bland. Swish, paypal. Vid beställningar över 75kr har du även möjlighet att välja Billmatefaktura. För faktura  betalningar tillkommer en extra avgift. Det går också bra att göra en vanlig överföring till bank konto detta innebär en fördröjning innan pengarna syns på kontot och dina varor skickas. För att betala med paypal behöver du inte ha ett konto hos dem.
 9. När du gjort din betalning  får du en bekräftelse i din mail. Det går samtidigt ut ett mail till mig så jag vet att du gjort en beställning. Om du inte fått en bekräftelse från Symedmig så titta först i din skräppost. Om den inte finns där så skicka ett mail eller ring.
 10. När du beställt digitala symönster går du efter betalning in på checkoutsidan som du hittar överst på sidan bland de andra länkarna. Där  hämtar du dina mönster själv för nedladdning. Om jag inte ser att du har hämtat dina mönster så skickar jag ett mail.
 11. Ditt paket skickas nästkommande vardag, vid många beställningar kan det dröja längre. Mitt mål är en  leveranstid på max 3-5 vardagar.
 12. Symedmig skickar med postnord eller DHL. Det är bara större paket som kan spåras och får ett sändningsnummer.
 13. När ditt paket är klart att skickas sänder jag ett mail att det är på väg och ett eventuellt sändningsnummer. Här kan du läsa om köpvillkor och returer.
 14. Gå gärna in igen hos mig och gör en recension om din vara. För att recensera Symedmig och din kundupplevelse svarar du på trustpilots mail som kommer 14 dagar efter köp.

 

Se även köpvillkor innan du handlar.

Tack för din beställning och välkommen åter.

Camilla Sybyrån/Symedmig