Publicerad Lämna en kommentar

Stil och färganalys.

Styling

I veckan som var besökte jag Elisabet Bövik som driver Colour me Beautiful och gjorde en stil och färganalys. Jag har gjort detta tidigare och jag ville nu testa detta igen. När du gör en ordentlig analys så tar det ca 5 timmar. Då får du veta vilka färger som passar bäst med din hy och också hur du ska klä dig i förhållande till din kroppsform. Det är råd som hjälper dig att känna dig mer välklädd och komfortabel och lära dig din kropp. Spännande!

Oftast tror jag de flesta har koll på det här något sånär, eller kanske inte alla har det. Jag tror ändå att man oftast väljer de färger som är rätt för hyn när man väljer färg. Min erfarenhet är att jag valde fel färger efter att ha börjat färga håret. Då hade jag från börjat de färger som anses vara mina. Med stilen kan det nog vara lite svårare att se själv vad som är rätt.

Nu var det min andra styling så vi gick inte igenom riktigt allt. Det finns också olika sätt att göra en färganalys på,  men mina färger var ändå ganska lika från den tidigare analysen.

Den färgkarta du får med dig kommer hjälpa dig ta besluten när du shoppar. Det är smidigt. Att göra en  ordentlig Stil och färganalys när du ska skapa dig nya kläder är att rekommendera. Det kan vara en bra grund i att uppnå bättre resultat med din sömnad. Det kan också vara en kul grej att kosta på sig själv. Läs Elisabets tips om sjalar här

Samarbete

En annan anledning till detta besöket var också att jag har sedan en tid haft en idè. En idé om att kombinera sömnad med stil  och färg tips så jag tog kontakt med Elisabet för en analys och samarbete. Hon kommer från och med nu att finnas tillgänglig  på min hemsida för att boka rådgivning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.