Om Symedmig

 

Min vision

Min målsättning med Symedmig är att ge DIG möjlighet att utveckla din kreativitet utan att tumma på familjens tid och ekonomi. Jag hjälper dig att hitta rätt material till bra pris och kvalitè som levereras snabbt hem till dig. 

 Camilla Edelbring Sybyrån 

I butiken

finns ett utbud av  sybehör, tyger och mönster. Material till klädsömnad, smyckestillverkning, väsktillverkning och kreativt skapande.

På bloggen

Här hittar du inlägg om vilka olika material som passar till vad, nyheter både när det gäller mina produkter och produkter ute på marknaden. Min vison är att Symedmig är en självklar plats där du söker  inspiration och lär dig och får tips om nya tekniker, köper material, får inspiration och mycket mer.

Tre kategorier

Innehållet vänder sig till dig som gillar att vara kreativ, nybörjare som van. Det finns tre blogg kategorier: kreativitet, tips och symedmig. Den första handlar om andra kreativa som till exempel andra hantverkare, privatpersoner  eller butiker. Under "tips"  finns inlägg om olika butiker, metoder, tekniker, rea mm. Allt nytt hos Symedmig återfinns under kategorin Symedmig. 

Sy tillsammans

Att delta i sygrupper och andra evenemang är trevligt och bidrar till att både lära känna andra människor och få nyttiga tips. Skulle du vilja tipsa om ditt gäng som träffas vill ni ha fler deltagare eller bara vill berätta om vilket fantastiskt sällskap ni är. Hör gärna av dig så blir det ett inspirerande inlägg att läsa om.

 

Om Symedmig

Det började med...

 Intresset för att sy fick jag först vid 14 års ålder, av att en äldre vän till familjen inspirerade mig till att börja.Jag upptäckte att det var kul och fortsatte. När jag några år senare fick familj sydde jag mycket barnkläder men så kom en period då jobb och familj tar för mycket tid och min hobby fick vänta tills några år senare. Det kreativa intresset har alltid funnits med hela tiden och jag intresserade mig för kurser som mönsterkonstruktion, fotografering, korgflätning, screentryck och akvarellmålning.  

Varför?

Att vara fullt upptagen med familj, jobb och vänner och samtidigt få möjlighet att sätta sig själv i fokus är sällan nummer ett på vår priolista.  Skapande är bra för själen och hälsan. Jag upplever själv att jag mår mycket bättre när jag gör det där som jag så gärna vill. Jag blir mer lugn och harmonisk och kan ge mer av mig själv till andra. Att lyckas med sin garderob och få beröm för sin kunskap är väl dessutom den bästa boosten du kan ge dig själv? Ge dig själv en eftermiddag i veckan eller en dag i månaden som bara är DIN. Skapa en plats hemma eller delta i träffar med andra. Gör en budget och spara in på onödiga utgifter.  Att skapa och använda våra händer ger en hälsosam energi

Hobby blev till företag

Med Symedmig vill jag lyfta fram kvinnors egna tid och självförverkligande. Genom att skapa och vara kreativa sparar vi inte bara på våra egna resurser utan också på miljön. Vi umgås och har kul vilket ger en viktig balans mellan arbete, familj och fritid. Detta märks inte minst under årets sewalong där du kan dela erfarenheter och tips med flera hundra deltagare. Mode och stil har förändrats under åren här kan du få tips och råd hur du kan skapa ditt bästa jag. Sverige och även andra länder är fullt av duktiga hantverkare som inte heller är så bra att marknadsföra sig. Vi har mycket gammal historia inom slöjd och hantverk som du kanske vill ta del av. Hur kan jag använda gamla tekniker till idag? I butiken finner du material till sömnad och hobby. 

Tycker du också om att vara kreativ. Saknar du mer tid för ett eget intresse?  Kanske vill du ta upp en tidigare hobby. Anmäl dig till nyhetsbrevet här nedan för att få rabatter, se nyheter först och vara säker på att alltid vara uppdaterad. 

Anmäl dig här för senaste nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.